Οσασούνα – Αλμερία 3-1: Πάρτι μετά τον χαμένο τελικό (vids)

H Oσασούνα επικράτησε 3-1 της Αλμερία για την 34η αγωνιστική της La Liga, λίγες ημέρες μετά τον χαμένο τελικό του Copa del Rey.

Η Οσασούνα πέρασε ένα όμορφο απόγευμα στο “El Sadar” για την 34η αγωνιστική της La Liga, επικρατώντας 3-1 της Αλμερία. Οι φίλοι της ομάδας αποθέωσαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο, λίγες ημέρες μετά τον χαμένο τελικό του Copa Del Rey απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1). Μάλιστα η είσοδος των δύο ομάδων ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική, καθώς η Οσασούνα έγινε δεκτή υπό τους ήχους συγκροτήματος εγχόρδων που έπαιζε ζωντανά μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Στο αγωνιστικό σκέλος το πρώτο ημίχρονο είχε ένταση και απ’ τις δύο ομάδες, αλλά όχι γκολ. Τη σημαντικότερη στιγμή την είχε η Οσασούνα με το σουτ του Μπούντιμιρ και την απόκρουση του Μαρτίνεθ στο 33′. Το δεύτερο μέρος είχε άλλη εικόνα. Στο 46′ ο Άντε Μπούντιμιρ σημείωσε το 1-0 με όμορφο τσίμπημα απέναντι στον πορτιέρε της Αλμερία, μετά από κάθετη πάσα του Ορόθ. Η Οσασούνα βρήκε χώρους και στο 52′ έφτασε στο 2-0. Ο Αμπντεσαντάμ Ελαλζουλί πέτυχε ένα απίθανο γκολ μετά από προσωπική ενέργεια, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” του Μαρτίνεθ. Στο 70′ ο Ορόθ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της Αλμερία από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ορόθ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο ματς, καθώς μοίρασε ακόμα ένα γκολ στο 81′, αυτή τη φορά στον νεοεισελθόντα Μόι Γκόμεθ, για το 3-0. Η Αλμερία κατάφερε απλά να μειώσει 3-1 στις καθυστερήσεις με όμορφο γκολ του Λάζαρο Βινίσιους.

Η Οσασούνα τους 47 πόντους και έπιασε την 9η θέση, ενώ η Αλμερία έμεινε στους 36 και συνεχίζεται η περιπέτεια παραμονής της στη μεγάλη κατηγορία, καθώς μετά τη λήξη του ματς έμεινε σε απόσταση δύο βαθμών απ’ τη διακεκαυμένη ζώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.