Βαλένθια-Βαγιαδολίδ 2-1: Ανατροπή παραμονής με γκολάρα στην εκπνοή! (hls)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάβι Γκέρα που μπήκε στο ματς στο 89' και σκόραρε στο 93', η Βαλένθια κέρδισε 2-1 τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Για τη Βαλένθια κάθε ματς είναι τελικός στη μάχη για την παραμονή και η νίκη επί της Βαγιαδολίδ στο “Μεστάγια” με 2-1 είναι υπερπολύτιμη, καθώς βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς… στράβωσε νωρίς για τις “νυχτερίδες”, καθώς μετά από γκάφα του Ντιακαμπί στο 6ο λεπτό, ο Κάιλ Λάριν πήρε τη μπάλα, εκτέλεσε και “πάγωσε” το “Μεστάγια”.

Η απάντηση της Βαλένθια ήρθε στο 60ο λεπτό, με τον Αντρέ Αλμέιδα να εκτελεί φάουλ, τον Ντιακαμπί να παίρνει την κεφαλιά και τον Ζόρντι Μασίπ να μην μπλοκάρει τη μπάλα, κάνοντας λανθασμένη εκτίμηση και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-1.

Η Βαγιαδολίδ στο 65′ είχε δοκάρι με τον Φρεσνέδα από το ύψος της μικρής περιοχής και στο 93′ είδε τον Χάβι Γκέρα που είχε μπει στο ματς στο 89′ αντί του Αλμέιδα να πετυχαίνει το πρώτο γκολ στην La Liga και να χαρίζει μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του Ρούμπεν Μπαράχα.

Με τη νίκη αυτή η Βαλένθια έφτασε τους 33 βαθμούς, δύο μακριά από την Βαγιαδολίδ και δύο μπροστά από την 18η πλέον Χετάφε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.