Ρεάλ Μπέτις – Εσπανιόλ 3-1: Επιστροφή στις νίκες, σε κίνδυνο οι Καταλανοί (hls)

Η Ρεάλ Μπέτις επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές κερδίζοντας 3-1 την Εσπανιόλ, που με έξι σερί ήττες οδεύει προς τη δεύτερη κατηγορία.

Οι «βερδιμπλάνκος» ανέβηκαν πέμπτοι, τρεις πόντους από την τετράδα, οι Καταλανοί είναι προτελευταίοι.

H Mπέτις ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε αρχικά με τους Καρβάλιο και Ροδρίγκες, ενώ η Εσπανιόλ προσπάθησε κυρίως με στημένες φάσεις του Μελαμέντ.

Η πλάστιγγα άρχισε να γέρνει υπέρ των γηπεδούχων στο 28ο λεπτό, όταν ο Λουίζ Ενρίκε μπήκε από δεξιά, γύρισε παράλληλα και στο δεύτερο δοκάρι ο Πέρεθ έκανε το 1-0, για το πρώτο γκολ της καριέρας του στη La Liga.

Στο 34′, οι Ανδαλουσιάνοι διεύρυναν το προβάδισμά τους, με τον Πέρεθ αυτή τη φορά να γίνεται δημιουργός και τον αριστερό μπακ Μιράντα να σκοράρει με δυνατό διαγώνιο σουτ στην περιοχή.

Η Εσπανιόλ όμως μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να μειώσει στο 48′ με τρομερό ανάποδο ψαλίδι του στόπερ Μόντες μετά απο φάση διαρκείας.

Οι Καταλανοί μάλιστα είχαν ευκαιρίες και για το 2-2 στη συνέχεια με τον Χοσέλου.

Ωστόσο, στο 69ο λεπτό ο Ρόδρι που ήρθε από τον πάγκο, έδωσε ασίστ για το 3-1 του Καρβάλιο με δυνατό σουτ και τα πάντα τελείωσαν, καθώς ένα γκολ που είχε η Εσπανιόλ στις καθυστερήσεις με τον Μπρέιθγουεϊτ, ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ρεάλ Μπέτις (Πελεγρίνι): Σίλβα – Μοντόγια, Φελίπε, Έντγκαρ, Μιράντα – Ροδρίγκες, Γουαρδάδο (89′ Πολ), Καρβάλιο (81′ Χοακίν)- Ενρίκε, Ιγκλέσιας (63′ Ρόδρι), Πέρεθ (90′ Ζοσέ).
Εσπανιόλ (Λ. Γκαρθία): Πατσέκο – Σάντσεθ (79′ Πιέρ – Γκαμπριέλ), Μόντες, Γκόμεθ, Καμπρέρα – Δαρδέρ (79′ Ν. Γκόμεθ), Βίνι Σόουζα (79′ Μπάρε), Μελαμέντ (59′ Σουάρεθ) – Πουάδο (68′ Πεδρόσα), Χοσέλου, Μπρέιθγουεϊτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.