Ρεάλ Μαδρ. – Βαγιαδολίδ 6-0 : Πω πω πω ένας Μπενζεμά (hls)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες με το άνετο 6-0 απέναντι στην Βαγιαδολίδ. Στο -12 από την Μπαρτσελόνα. Χατ-τρικ σε εξίμισι λεπτά ο Μπενζεμά.

Χατ-τρικ Μπενζεμά σε 6’30”

Μπορεί να είχε τον έλεγχο η Ρεάλ Μαδρίτης από την αρχή του αγώνα αλλά ήταν η πρώτη που απειλήθηκε στο ματς με το δοκάρι του Ρόκε Μέσα (10′) αλλά και με το σουτ του Μόντσου (11′). Ο κόσμος αποδοκίμασε νωρίς τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι.

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου ξύπνησαν την ομάδα και μέσα σε είκοσι-πέντε λεπτά πέτυχε τέσσερα γκολ. Το πρώτο σε μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση με ασίστ του Ασένσιο για τον Ροντρίγκο (22′). Για να ακολουθήσει χατ-τρικ του Μπενζεμά από το 29ο ως το 36ο λεπτό. Τα πρώτα δύο από ασίστ του Βίνι και το τρίτο, γκολ ποίημα με κάτι σαν ψαλιδάκι από ασίστ του Ροντρίγκο.

Στους ίδιους ρυθμούς για άνετη νίκη

Η Βαγιαδολίδ άρχισε με δοκάρι και το δεύτερο ημίχρονο σε ωραίο σουτ του Κίκε Πέρεθ (47′) ο οποίος μπήκε στο γήπεδο με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου.

Μετά από αυτή την φάση η Ρεάλ πήρε και πάλι τον έλεγχο και άρχισε να χάνει ευκαιρίες. Είχε δοκάρι με τον Ροντρύγκο (62′) ενώ ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο 65ο λεπτό αλλά το γκολ σωστά δεν μέτρησε. Αφού είδε ότι δεν τον πάει η μπάλα, έδωσε ασίστ στο 73ο λεπτό για να σκοράρει ο Ασένσιο και να σημειώσει αυτός το 5-0.

Ασίστ έδωσε και ο Αζάρ στις καθυστερήσεις για να σκοράρει ο Λούκας Βάσκεθ το τελικό 6-0. Η μεγαλύτερη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στην φετινή σεζόν.

Ρεάλ Μαδρ. : Κουρτουά – Βάσκεθ, Μιλιτάο, Άλαμπα (68′ Βαγεχο), Καμαβινγκά – Τσουαμένι, Ασένσιο, Κρόος – Ροντρίγκο (82′ Οντριοθόλα), Βίνι, Μπενζεμά (65′ Αζάρ)

Βαγιαδολίδ : Ασένχο – Φρεσνέδα, Χόακιν, Ελ Γιαμίκ – Πέρεθ (46′ Κίκε), Μέσα (46′ Πλάνο), Ονγκλά (46′ Αγουάδο), Μόντσου, Ρόζα (60′ Τόρες) – Πλάτα (70′ Αμάλαχ), Λεόν

Διαιτητής : Χουάν Πουλίδο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.