Μπιλμπάο – Χετάφε 0-0: Έχασε έδαφος στη μάχη της Ευρώπης (hls)

Ισόπαλο χωρίς γκολ, τελείωσε το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Χετάφε στο Σαν Μαμές.

Η Μπιλμπάο υποδέχτηκε στο Σαν Μαμές στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής την Χετάφε, με στόχο τη νίκη που θα την έφερνε πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, πάλεψε, είχε την ενέργεια, την διάθεση και την όρεξη, ωστόσο αυτό που της έλειπε ήταν η ευστοχία στην τελική προσπάθεια. Ο Ινιάκι Γουίλιαμς, πήρε αρκετές προσπάθειες, αλλά η εξαιρετικά παρατεταγμένη αμυντικά Χετάφε, παίζοντας με διπλό μαρκάρισμα επάνω του, δεν τον άφησε να γίνει όσο απειλητικός θα ήθελε.

Η Μπιλπάο, δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 15ο λεπτό με τον Γιούρι, που πήρε δυνατή κεφαλιά και ανάγκασε τον Σόρια σε διπλή επέμβαση.

Η Χετάφε, έφτασε για πρώτη φορά στην αντίπαλη εστία στο 22ο λεπτό με τον Ουνάλ να παίρνει την κεφαλιά αλλά να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Αλδερέτε για λογαριασμό της Χετάφε, δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Αγκιρεθαμπάλα πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση στο 34ο λεπτό. Η Μπιλμπάο έχασε ευκαιρία με μακρινό σουτ του Μπερενγκέρ ενώ ο Μαγιοραλ για την Χετάφε απείλησε για τελευταία φορά στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κίκε Φλόρεθ έδωσε βάρος πλήρως στην άμυνα και πήρε άριστα!

Η Χετάφε, δεν επέτρεψε στην Μπιλμπάο να γίνει απειλητική παρά το γεγονός πως η ομάδα του Βαλβέρδε προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ο προπονητής της Μπιλμπάο, έβαλε στο ματς και τον Νίκο Γουίλιαμς, όμως ούτε αυτός ούτε ο Ινιάκι μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Μπιλμπάο: Αγκιρεθαμπάλα, Ντε Μάρκος, Βιβιάν, Άλβαρεθ, Γιούρι, Γκαρθία(58΄Βέσγα), Θάραγκα(58΄Σάνθετ), Γουίλιαμς, Μουνιαΐν, Μπερενγέρ(58΄Νίκο Γουίλιαμς), Γκουρουθέτα(69΄Γκαρθία).

Χετάφε: Σόρια, Ιγκλέσιας Σάντσεθ, Αλδερέτε, Ντουάρτε, Τζενέ, Σουάρες(72΄Πορτού), Μουνίρ(72΄Αλγόμπια), Μίγια(85΄Βιγιάρ), Μαξίμοβιτς(72΄Αλενιά), Ουνάλ(82΄Λατάσα), Μαγιοράλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.