Αντσελότι για την Εθνική Βραζιλίας: «Θα δούμε τι θα γίνει»

Ο Κάρλος Αντσελότι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με της Ρεάλ Μαδρίτης  με τη Βαγιαδολίδ (02/04, 17:15, NS) αναφέρθηκε στις φήμες για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Βραζιλίας.

Η Ομοσπονδία της Βραζιλίας ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Κάρλο Αντσελότι και αυτό είναι γνωστό αρκετό καιρό τώρα. Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το εντός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαγιαδολίδ (01/04, 17:15, NS) στο μέλλον του, αλλά και τη «σελεσάο».

Ο Αντσελότι ισχυρίστηκε ότι τον τιμάει το ενδιαφέρον της Βραζιλίας, αλλά πρώτα θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο με τους «μπλάνκος» και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με το μέλλον του.

«Το ενδιαφέρον της Βραζιλίας; Μου αρέσει και φυσικά μου προκαλεί ενθουσιασμό. Αλλά τα συμβόλαια πρέπει να τηρούνται και θέλω να τα τιμήσω. Εάν ο πρόεδρος θέλει να μιλήσει μαζί μου, ας το κάνει και θα χαιρόμουν γι’ αυτό. Στην πραγματικότητα, μου αρέσει να είμαι αγαπητός, αλλά πρέπει να σεβασθώ ένα συμβόλαιο που θέλω να τιμήσω. Μου αρέσει αυτός ο σύλλογος. Θα δούμε τι θα γίνει μετά», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής των Μαδριλένων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.