Ρόκε: «Είμαι αφοσιωμένος στο σήμερα και στην ομάδα μου»

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κλείσει ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, τον Βίτορ Ρόκε της Ατλέτικο Παρανένσε.

Η ομάδα της Βαρκελόνης έχει το πλεονέκτημα, καθώς ο 18χρονος φορ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο «Καμπ Νου», αλλά άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, σε συνέντευξη του στην αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης, «AS», η οποία αναφέρει πως εκτός από τους «μπλαουγκράνα», η Αρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του!

«Δεν σκέφτομαι το αύριο, είμαι αφοσιωμένος στο σήμερα και στην ομάδα μου. Το μέλλον μου είναι στα χέρια του Θεού κι εγώ συνεχίζω να δουλεύω σκληρά με ταπεινότητα. Το μέλλον μου εξαρτάται από τη δουλειά που κάνω σήμερα. Δεν έχω προτίμηση σε κάποια ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει τους επόμενους μήνες».

Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του με τη φανέλα της Ατλέτικο Παρανένσε, είναι μέλος της εθνικής ομάδας των ελπίδων, και χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς του αθλήματος ως ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μάλιστα το Σάββατο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα, καθώς έχει κληθεί στην αποστολή της «σελεσάο» για το φιλικό ματς κόντρα στο Μαρόκο.

Ο Ρόκε, που αποκτήθηκε το 2022 από την Κρουζέιρο αντί μόλις τριών εκατ. ευρώ, και από τότε έχει 30 συμμετοχές και πέντε γκολ στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τη φανέλα της Ατλέτικο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ η Μπαρτσελόνα έχει ήδη έχει προσεγγίσει την εταιρεία που τον εκπροσωπεί και είναι στις τελικές επαφές για την απόκτηση του. Η απόκτηση του πάντως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς έχει στο συμβόλαιο του ρήτρα εξαγοράς στα 62 εκατ. ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.