Άλμπα: «Θα ήθελα να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι, αλλά…»

Τι δήλωσε ο πολύπειρος αριστερός μπακ...

Την επιθυμία του να επιστρέψει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Τζόρντι Άλμπα. Ο πολύπειρος μπακ των Καταλανών μίλησε στο κανάλι «Cuatro» για το πώς βίωσε την αποχώρησή του από το «Καμπ Νόου» και εξήγησε πως ο Αργεντινός σταρ είναι χαρούμενος στο Παρίσι…

«Έζησα την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα. Την ημέρα που έγινε γνωστό τού μίλησα το πρωί και μου είπε ότι είχε έρθει από την Ίμπιζα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Είδα τα νέα με τη γυναίκα μου και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έμεινα χαμένος για δύο λεπτά. Ήταν δύσκολο, γιατί έχουμε μια υπέροχη σχέση. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Λέο έφευγε από την Μπαρτσελόνα.

Του τηλεφώνησα και μου είπε ότι δεν γινόταν να μείνει. Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες, γιατί μόνο αυτός κι ο σύλλογος γνωρίζουν τι συνέβη. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσε να μείνει. Μπορείτε να κάνε πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω απάντηση. Ξέρω ότι πέρασε πολύ άσχημα όταν έφυγε. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Είχε τα παιδιά του, τη γυναίκα του, την οικογένειά του, τους φίλους του εδώ. Κερδίσαμε πολλά πράγματα χάρη σε αυτόν.

Θα ήθελα να επιστρέψει, αλλά δεν ξέρω αν θα επιστρέψει. Δεν το έχουμε συζητήσει, γιατί έχει συμβόλαιο με την Παρί. Είναι χαρούμενος στο Παρίσι. Η πρώτη χρονιά δεν πήγε καλά, ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί στη ζωή εκεί, αλλά μίλησα μαζί του και φέτος ήταν πολύ καλύτερα», τόνισε ο Άλμπα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.