Μπαρτσελόνα: Στην β’ ομάδα ο Γκάβι

Μετά από απόφαση του Αθλητικού Δικαστηρίου, ο Γκάβι υποβιβάζεται στην β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα λόγω παρατυπιών στην ασφάλιση του.

Μετά από απόφαση του Αθλητικού Δικαστηρίου, ο Γκάβι υποβιβάζεται στην β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα λόγω παρατυπιών στην ασφάλιση του.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση του νεαρού άσου, δεν τηρήθηκαν τυπικές διαδικασίες με την ασφάλιση και το μητρώο του ώστε να πληρούνται οι προυποθέσεις για να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα.
Η Μπαρτσελόνα είχε εφεσιβάλει την πρωτόδικη απόφαση αλλά και η έφεση της απορρίφθηκε.
Συγκεκριμένα, το Αθλητικό Δικαστήριο της Ισπανίας είχε κάνει προ ημερών δεκτή την καταγγελία της La Liga αναφορικά με την ορθότητα των εγγράφων του προβιβασμού του Γκάβι στην πρώτη ομάδα προχωρώντας στην ακύρωση τους. Διότι η ασφάλιση του ποδοσφαιριστή δεν πληροί της προϋποθέσεις που απαιτούνται και έτσι ο 18χρονος μέσος θα έπρεπε να επιστρέψει στην Β’ ομάδα μέχρι το θέμα να διευθετηθεί.
Μάλιστα, το συμβόλαιο που είχε στην ομάδα νέων περιλαμβάνει επίσης μια ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι. Η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι και θα ασκήσει νέα έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης ώστε να δικαιωθεί και ο Τσάβι να έχει ξανά τον Γκάβι στις υπηρεσίες του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.