Κουρτουά: «Η αλήθεια είναι πως είναι πλέον πολύ δύσκολο»

Ο Τιμπό Κουρτουά παραδέχτηκε πως η διαφορά των δώδεκα βαθμών, που χωρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να καλυφθεί εύκολα.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας δήλωσε πως η προσοχή της ομάδας του θα πρέπει να στραφεί στον Κύπελλο Ισπανίας και στη ρεβάνς με τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο Κουρτουά δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Καμπ Νου»: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Δεν τα παρατάμε ποτέ, αλλά έχουμε ήδη 12 βαθμούς διαφορά. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να έρθουμε για να κερδίσουμε στο Κύπελλο. Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαν ευκαιρίες και το ίδιο κάναμε κι εμείς. Προηγείσαι, ελέγχεις και ισοφαρίζεις την τελευταία στιγμή».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτό αλλάζει τα πάντα για σένα. Ίσως, όχι τόσες πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Το έκαναν όμως οι αντίπαλοι και σκόραραν το γκολ της νίκης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.