Πίκε για υπόθεση Νεγκρέιρα: «Όλα είναι συνωμοσίες…»

Τι σχολίασε ο θρύλος της Μπαρτσελόνα!

Συνέντευξη στην ισπανική «El Pais» παραχώρησε παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, ο οποίος χαρακτήρισε τις κατηγορίες σε βάρος των Καταλανών για την «υπόθεση Νεγκρέιρα» ως συνωμοσίες που αποσκοπούν σε εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα και ντόρο χωρίς να έχουν καμία πραγματική υπόσταση!

Αναλυτικά:

«Τίποτε δεν έγινε που να αφορά τους ποδοσφαιριστές, ποτέ δεν ζήτησα κάποιο σφύριγμα. Από επαφές που έχω με άλλους ποδοσφαιριστές ομάδων ξέρω ότι πολύ πίεζαν τους διαιτητές και πιθανόν κάποιοι έπαιρναν και σφυρίγματα. Εμείς ως ομάδα, δεν γνωρίζουμε τίποτα, δεν είχαμε ποτέ εύνοια. Το όλο θέμα βασίζεται σε συνωμοσίες για να γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα, η Ισπανία ζει για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά κάποια στιγμή πρέπει ο κόσμος να καταλάβει για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά».

Για τη σχέση του με τον νυν πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα:

«Είχα πάντα εξαιρετική σχέση με τον Λαπόρτα από το 2008 όταν και τον γνώρισα. Πάντα λέγαμε ο ένας κατάμουτρα στον άλλον τις σκέψεις μας και φυσικά δεν έλειψαν οι στιγμές εντάσεις όπως σε κάθε αληθινή σχέση, η οποία χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη. Οι σχέσεις μας παραμένουν εξαιρετικές παρά το γεγονός της απόσυρσης μου. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι προφανές πως προχωράς σε δύσκολες συζητήσεις και λέγοντα διάφορα όπως σε κάθε επαγγελματική σχέση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.