Σιμεόνε: «Ο Γκριεζμάν χρειάζεται ελευθερία»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έκρυψε την ικανοποιήσή του για τη νίκη 3-0 επί της Βαλένθια και την εμφάνιση του Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε πως ο Γάλλος ποδοσφαιριστής χρειάζεται ελευθερία, για να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Παράλληλα, τόνισε πως είναι θετικό πως η ομάδα του παρουσιάζει βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο, συγκριτικά με την αρχή της σεζόν.

Αρχικά, ο Σιμεόνε δήλωσε: «Το καλύτερο είναι ότι, μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο, η ομάδα έχει ανακτήσει την δύναμή της και τον τρόπο παιχνιδιού της. Αφού αρχίσαμε μέτρια την σεζόν, τώρα είμαστε στον δρόμο για μια καλή χρονιά».

Στη συνέχεια, ο «Τσόλο» συμπλήρωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε μερικά πολύ καλά πράγματα, με συνδυασμούς κι ευκαιρίες. Τα επόμενα δύο γκολ μας έδωσαν περισσότερη ηρεμία. Η είσοδος των Μοράτα και Λεμάρ, βοήθησε στη νίκη. Βρήκαμε ταχύτητα, στιβαρότητα και αμυνόμαστε καλά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί επιθετικά, η ομάδα έχει πολλές επιλογές. Ο Γκριεζμάν είναι από τους παίκτες που διαβάζουν καλύτερα το παιχνίδι, όπου κι εάν βρίσκεται στο γήπεδο. Ξέρει από πού μπορεί να χτυπήσει τον αντίπαλο και από πού θα είναι επικίνδυνος. Και όταν ένας παίκτης έχει αυτή την ποιότητα, πρέπει να του δίνεται ελευθερία στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.