Μπενζεμά: Χάνει Εσπανιόλ, προλαβαίνει Λίβερπουλ

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα απουσιάσει από το ματς με την Εσπανιόλ για την La Liga, αλλά θα είναι έτοιμος για την ρεβάνς με την Λίβερπουλ για το Champions League.

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα απουσιάσει από το ματς με την Εσπανιόλ για την La Liga, αλλά θα είναι έτοιμος για την ρεβάνς με την Λίβερπουλ για το Champions League.
Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι θα προφυλάξει τον Καρίμ Μπενζεμά στην αυριανή (11/3) αναμέτρηση της La Liga με την Εσπανιόλ, αλλά υπολογίζει κανονικά τον βασικό του σέντερ φορ ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης (15/3) με τη Λίβερπουλ, για τη φάση των «16» του Champions League.
«Ο Καρίμ δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο, ο οποίος πρήστηκε. Προσπάθησε να επανέλθει για να είναι έτοιμος για αυτό το ματς (σ.σ. πρωταθλήματος), αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό. Θα είναι διαθέσιμος την Τετάρτη», δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Εσπανιόλ και κατέληξε: «Προσπαθούμε να τον έχουμε στις καλύτερες συνθήκες για την Τετάρτη».
Ο 35χρονος Γάλλος επιθετικός έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα τραυματισμών φέτος και έχει χάσει αρκετά παιχνίδια της Ρεάλ, ενώ απουσίασε και από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και προς το παρόν δεν έχει ανανεώσει, με τον Αντσελότι να σχολιάζει ότι «αυτό που θα συμβεί του χρόνου, για μένα, είναι πολύ ξεκάθαρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.