Ερέρα: «Σκέφτηκα να πετάξω λευκή πετσέτα, αλλά δε θα με συγχωρούσα»

Ο Άντερ Ερέρα μίλησε για τις σκέψεις που έχουν περάσει από το κεφάλι του και τις οποίες πολεμάει.

Ο Άντερ Ερέρα διανύει την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του αλλά δεν είναι διατεθειμένος να πετάξει λευκή πετσέτα, όπως ο ίδιος δηλώνει.

Ο Άντερ Ερέρα έχει διαγράψει μια σπουδαία διαδρομή στο ποδόσφαιρο με παρουσία σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν. Η απόφαση που πήρε το καλοκαίρι να επαναπατριστεί και να επιστρέψει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ενθουσίασε τον κόσμο, έκανε ευτυχισμένο τον ίδιο όμως κάτι δεν πάει καλά. Αυτό το κάτι οφείλεται στους διαδοχικούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει με τον 33χρονο άσο να μην τα παρατάει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για την κατάστασή του:

«Διανύω, χωρίς αμφιβολία, την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Πριν από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο άρχισα να έχω επαναλαμβανόμενα μυϊκά προβλήματα από τα οποία δεν μπορώ να συνέλθω. Για κάποιον σαν εμένα, που είναι παθιασμένος με το επάγγελμά του και το απολαμβάνει έντονα κάθε μέρα, είναι πολύ δύσκολο. Νιώθω την ίδια ενέργεια και τον ίδιο ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο όπως σε όλη μου την καριέρα, αλλά οι τραυματισμοί δεν μου επιτρέπουν να το απολαμβάνω και να είμαι ευτυχισμένος. Αισθάνομαι ότι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο έχω όλα όσα χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένος και αυτό με κάνει να υποφέρω ακόμα περισσότερο. Περιβάλλομαι από επαγγελματίες που δεν σταματούν ποτέ να μου δείχνουν τη βοήθεια και την υποστήριξή τους και από συναδέλφους που δεν συγκρίνονται με κανέναν άλλο. Κατά καιρούς, έχει περάσει από το μυαλό μου να πετάξω λευκή πετσέτα, αλλά δεν θα το συγχωρούσα στον εαυτό μου. Θέλουμε να εκπαιδεύσουμε τις κόρες μας στην επιμονή και στο να ξεπερνούν τα εμπόδια που μπορεί να βρεθούν στην πορεία τους και αυτό θα ήταν ακριβώς το αντίθετο. Θα συνεχίσω να ψάχνω για λύσεις και να εργάζομαι για να επιστρέψω σε αυτό που μου αρέσει περισσότερο και να ανταποδώσω την αγάπη των ανθρώπων γύρω μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.