Θέλτα – Βαγιαδολίδ 3-0: Εμφάνιση όνειρο με φοβερό Βέϊγκα (hls)

Η Θέλτα πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο Μπαλαϊδος και πήρε σπουδαία νίκη στην μάχη που δίνει για την σωτηρία με πρωταγωνιστή τον 20χρονο Γκάμπρι Βέϊγκα.

Φοβερό πρώτο ημίχρονο για τη Θέλτα που ήταν εξαιρετική και κατάφερε να προηγηθεί με τον Σεφέροβιτς να σκοράρει για πρώτη φορά με την φανέλα της ομάδας του Βίγκο (1-0, 17ο λεπτό). Νωρίτερα ο Ιάγο Άσπας είχε δοκάρι για τη Θέλτα που έκανε ότι ήθελε την Βαγιαδολίδ που δεν μπορούσε να αλλάξει τρεις πάσες. Η Θέλτα έβαλε και δεύτερο γκολ με τον φορμαρισμένο νεαρό Γκάμπρι Βέϊγκα να φτάνει τα 7 γκολ στη La Liga (2-0, 32o λεπτό). Η Βαγιαδολίδ εμφανίστηκε στις καθυστερήσεις και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο ματς με τον Λάριν και τον Ελ Γιαμίκ.

Η Θέλτα μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και καθάρισε το παιχνίδι στο 64ο λεπτό με τον Γκάμπρι Βέϊγκα να σκοράρει δεύτερο προσωπικό και να φτάνει τα 8 γκολ στην πρώτη του γεμάτη σεζόν στην La Liga (3-0). H Βαγιαδολίδ προσπάθησε να μπει στο ματς με τον Αμαλάχ αλλά το γκολ του Μαροκινού ακυρώθηκε σωστά ως off side. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες με τον Αμαλάχ που τελικά δεν σκόραρε να βλέπει και κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Τσέρβι.

H Θέλτα ξέφυγε με τρεις βαθμούς από τη Βαγιαδολίδ στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.