Ρεάλ Μ. – Ατλέτικο Μ. 1-1: Δύο κεφαλιές από δύο αλλαγές! (hls)

Ισόπαλο το ντέρμπι της Μαδρίτης για την 23η Αγωνιστική της La Liga, με Χιμένες και Ροντρίγκες να σκοράρουν στο β', έχοντας έρθει από τον πάγκο.

Η Ρεάλ, έστω και αν έσωσε τον πόντο με την ισοφάριση του νεαρού Ροντρίγκες, δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη, καθώς αν κερδίσει αύριο η Μπαρτσελόνα, μπορεί να αφήσει τους Μαδριλένους στο -10 στη μάχη της κορυφής.

Το ίδιο δυσαρεστημένη όμως μπορεί να αισθάνεται και η Ατλέτικο, που προηγήθηκε παίζοντας με δέκα παίκτες, αλλά έχασε την ευκαιρία για την πρώτη νίκη πρωταθλήματος στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από το 2016.

Xωρίς μεγάλο ενδιαφέρον το πρώτο ημίχρονο, με τη Ρεάλ να έχει την υπεροχή αλλά ελάχιστες φάσεις, ενώ τους «ροχιμπλάνκος» να μη βρίσκουν ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι, έχασαν νωρίς στο ματς τον Ρεϊνίλντο, που τραυματίστηκε στο γόνατο και έφυγε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, με τον Χιμένες (που έμελλε να παίξει σημαντικό αργότερα) να τον αντικαθιστά.

Το β’ μέρος ξεκίνησε σε ίδιους ρυθμούς, με την Ατλέτικο να έχει πάντως ένα καλό σουτ στο 61′ με τον Γκριεζμάν που πέρασε άουτ.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 64′, όταν οι «ροχιμπλάνκος» έμεινε με δέκα για απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στον Κορέα (που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς λίγο νωρίτερα), λόγω χτυπήματος εκτός φάσης στον Ρίντιγκερ.

Η ομάδα του Σιμεόνε όμως όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά κατάφερε να σκοράρει στο 78′, με τον Γκριεζμάν να εκτελεί φάουλ από αριστερά και τον Χιμένες να νικά τον Κουρτουά με κεφαλιά.

Το προβάδισμα πάντως δεν κράτησε πολύ για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 85′ ο 18χρονος Άλβαρο Ροντρίγκες, ο οποίος είχε μεπι στο παιχνίδι στο 77′, σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους στην περιοχή σε κόρνερ του Μόντριτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, για το πρώτο του γκολ στη La Liga στη μόλις δεύτερη συμμετοχή του!

Ρεάλ Μ. (Αντσελότι): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Νάτσο (77′ Ροντρίγκες) – Βαλβέρδε, Κρόος (63′ Καμαβινγκά), Θεμπάγιος (63′ Μόντριτς) – Ασένσιο (63′ Τσουαμενί), Μπενζεμά, Βινίσιους.
Ατλέτικο Μ. (Σιμεόνε): Όμπλακ – Μολίνα, Σάβιτς, Ερμόσο, Ρεϊνίλντο (24′ Χιμένες) – Γιορέντε (57′ Λεμάρ), Μπάριος (46′ Koρέα), Κόκε (77′ Βίτσελ), Σαούλ (76′ Moράτα) – Γκριεζμάν, Καράσκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.