Ατλέτικο Μαδρ. – Μπιλμπάο 1-0 : Ιστορική βραδιά για Σιμεόνε (hls)

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έγραψε ιστορία ως ο προπονητής με τα περισσότερα ματς στον πάγκο μιας ομάδας. Σε αυτή την βραδιά η Ατλέτικο νίκησε 1-0 την Μπιλμπάο με έναν συνήθη ύποπτο.

Ιστορική βραδιά για τον Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος έφτασε τα 424 παιχνιδια στην Λα Λίγκα στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης και έφτασε τον Μιγκέλ Μουνιόθ στην κορυφή της λίστας των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο μιας ομάδας.

Φτωχό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο με μια καλή στιγμή για κάθε ομάδα. Χαμένο τετ-α-τετ του Καράσκο (37′) για τους γηπεδούχους και άστοχο τον Ντάνι Γκαρθία (41′). Λογικό το 0-0.

Λίγο καλύτερη η κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους πιο απειλητικούς αλλά και πάλι από μια καλή στιγμή για κάθε ομάδα.

Μέχρι το 73ο λεπτο όταν ο, πανταχού παρόντας, Αντουάν Γκριεζμάν έφυγε προς την περιοχή της Μπιλμπάο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ήταν το 14ο γκολ της καριέρας του σε 30 ματς απέναντι στην Μπιλμπάο που είναι η ομάδα απέναντι στην οποία έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ στην καριέρα του και με αυτό το γκολ οι Μαδριλένοι επικράτησαν 1-0.

Η Ατλέτικο παραμένει αήττητη απέναντι στην Μπιλμπάο εντός έδρας από τον Ιανουάριο του 2011.

Ατλέτικο Μαδρ. : Όμπλακ – Μολίνα, Χιμένες, Ερμόσο, Ρεϊνίλντο – Γιορέντε, Κόκε, Ντε Πολ (59′ Μπάριος), Καράσκο (72′ Μέμφις) – Γκριεζμάν (90+3 Σαούλ), Κορέα (59′ Μοράτα)

Μπιλμπάο : Αγκιρεθαμπάλα – Ντε Μάρκος, Βίβιαν, Γεράι (84′ Παρέδες), Γιούρι – Βέσγκα, Ντάνι Γκαρθία (69′ Θάραγα) – Ν. Γουίλιαμς (84′ Μπερενγκέρ), Σανθέτ (84′ Ρ. Γκαρθία), Μουνιαϊν (69′ Γουρουθέτα) – Ι. Γουίλιαμς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.