Σοσιεδάδ-Θέλτα 1-1: Έπαιξε με τη φωτιά και “κάηκε” στις καθυστερήσεις (hls)

Η Σοσιεδάδ αν και προηγήθηκε νωρίς και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 75', δεν "τελείωσε" το ματς και το πλήρωσε στις καθυστερήσεις.

Η Σοσιεδάδ είχε την τύχη να προηγηθεί στην πρώτη της τελική μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με το έξυπνο σουτ του Ογιαρθάμπαλ. Στη συνέχεια άφησε μπάλα στην Θέλτα η οποία όμως δεν είχε τον τρόπο να νικήσει τον Μερίνο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με 2 τεράστιες ευκαιρίες για την ομάδα της Γαλικίας, που στο 50′ είχε το σουτ του Μινγκέθα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και 1 λεπτό αργότερα την κεφαλιά του Άσπας σε κενή εστία να σταματά στο δοκάρι.

Στο 65′ ο Ογιαρθάμπαλ ακούμπησε το 2-0 και στην κόντρα επίθεση ο Σεφέροβιτς βρέθηκε τετ α τετ για να διώξει σε κόρνερ ο Μερίνο. Στο 75′ άλλαξαν οι ισορροπίες καθώς ο Τάπια που είχε περάσει ως αλλαγή πήρε 2 κίτρινες στην ίδια φάση, για σκληρό μαρκάρισμα και διαμαρτυρία.

Στο 77′ ο Κούμπο πλάσαρε άουτ και η Θέλα αποδείχθηκε σκληρή για να πεθάνει. Στο 2ο των καθυστερήσεων ο Άσπας πλάσαρε από το κέντρο και είδε την μπάλα να στρίβει στον αέρα και να καταλήγει άουτ για να έρθει από δική του προσπάθεια η ισοφάριση στο 90+3. Ο αρχηγός γύρισε με το δεξί και ο Λε Νορμάντ άθελά του έγραψε το 1-1 με αυτογκόλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.