Χετάφε – Βαγεκάνο 1-1: Ισοπαλία με τραγικό λάθος Ντιμιτριέφσκι (hls)

Η Χετάφε αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Βαγεκάνο (1-1), το λάθος του γκολκίπερ Ντιμιτριέφσκι έδωσε στην παρέα του Κίκε Φλόρες έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια της ομάδας για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Χετάφε υποδέχθηκε εντός έδρας τη Ράγιο Βαγεκάνο για την 21η αγωνιστική της La Liga. Σκληρό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες με πολλά μαρκαρίσματα και φάουλ. Στο 26ο λεπτό ο Κίκε Φλόρες προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή του Λουίς Μίγια, ο οποίος αποχώρησε ως τραυματίας και στη θέση του πέρασε ο Αλγόμπια. Το προβάδισμα στην αναμέτρηση πήρε η Βαγεκάνο με αυτογκόλ του Αραμπάρι. Στο 38′ η φιλοξενούμενη ομάδα εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Αραμπάρι, εκείνος στην προσπάθεια του να την απομακρύνει από τα καρέ του Σόρια την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 της Ράγιο. Χετάφε και Βαγεκάνο πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της ομάδας του Ιραόλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χετάφε κέρδισε πέναλτι στο 51′, ύστερα από χέρι του Μπάλιου. Ο Μαγιοράλ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έκανε κακό σουτ και η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντιμιτριέφσκι. Τέσσερα λεπτά αργότερα η γηπεδούχος ομάδα έμεινε με 10 παίκτες. Ο Αλενιά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Τρέχο.

Η Χετάφε πίεσε για την ισοφάριση και στο 78′ ένα λάθος του Ντιμιτριέφσκι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο γκολκίπερ της Βαγεκάνο στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα πάνω στον Ουνάλ και στη συνέχεια η «στρογγυλή θεά» κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής αφιέρωσε το γκολ του στους σεισμόπληκτους της χώρας του, αλλά και της Συρίας.

Η Βαγεκάνο στο 88ο λεπτό κέρδισε πέναλτι για χέρι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντε Τομάς, αλλά ο Σόρια απέκρουσε. Οι δύο ομάδες στο φινάλε μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Βαγεκάνο είναι στην 6η θέση με 33 βαθμούς, ενώ η Χετάφε βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού 19η με 19.

Οι συνθέσεις:

Χετάφε (Κίκε Φλόρες, 4-4-2): Σόρια, Πόρτου, Ντουάρτε, Αλδερέτε, Άλβαρεζ, Αλενιά, Λουίς Μίγια (26′ λ.τρ. Αλγόμπια), Αραμπάρι (90+1 Σεοάνε), Βιγιάρ, Μαγιοράλ (74′ Λατάσα) και Ουνάλ.

Ράγιο Βαγεκάνο (Άντονι Ιραόλα, 4-2-3-1): Ντιμιτριέφσκι, Φραν Γκαρθία, Κατένα, Λεζέν, Μπάλιου (53′ Ερντάντεθ), Κομεσάνα (68′ Σις), Βαλεντίν, Παλαθόν, Τρέχο (68′ Λόπεθ), Γκαρθία, Καμέγιο (83′ Ντε Τομάς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.