Βαλένθια – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2: Ανατροπή με κορυφαίο τον Ουνάι Σιμόν (hls)

Η Βαλένθια αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να αποφύγει την 6η της ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να κάνει ευρωπαϊκά όνειρα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν με Καβάνι και Λίνο, με τον Ουρουγουανό να στέκεται άτυχος και να αποχωρεί τραυματίας νωρίς στο ματς. Παρόλ’ αυτά στο 17′ Μοριμπά και Λίνο έκρυψαν την μπάλα και ο τελικός αποδέκτης Καστιγιέχο την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει από τον Νίκο Γουίλιαμς, ο οποίος με φανταστική ατομική προσπάθεια και μυτάκι με το δεξί έγραψε το 1-1 στο 30′. Το ημίχρονο έκλεισε με 2 φάσεις μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα με το σουτ του Λίνο να σταματά στον Σιμόν και την κεφαλιά του Ντούρο να βρίσκει το πάνω μέρος του δοκαριού.

Η είσοδος του Ινιάκι Γουίλιαμς έκανε επικίνδυνη την ομάδα του Βαλβέρδε και με τον Σιμόν να είναι ανίκητος στα σουτ των Καστιγιέχο και Ντούρο, η Αθλέτικ έκανε το 1-2 με τον πρώτο της σκόρερ τον Σανσέτ, μετά από ασίστ του Γουίλιαμς στο 72′.

Η Βαλένθια πίεσε και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 88′ όταν ο προωθημένος Ντιακαμπί είδε το τακουνάκι του να σταματά στο χέρι του MVP Σιμόν. Οι νυχτερίδες παρέμειναν στη ζώνη του υποβιβασμού με 1 μόνο βαθμό στα 7 τελευταία παιχνίδια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.