Σεβίλλη-Μαγιόρκα 2-0: Εντός έδρας 4Χ4 το 2023 και τρίποντο «χρυσάφι» (hls)

Η Σεβίλλη χρειάστηκε ένα καλό πρώτο μέρος κόντρα στη Μαγιόρκα και με άψογη διαχείριση στη συνέχεια πανηγύρισε την 4η σερί της εντός έδρας νίκη της μέσα στο 2023!

Νέο έτος, νέα Σεβίλλη! Σε επτά εντός έδρας παιχνίδια μέσα στο 2022 για την La Liga, οι «ροχιμπλάνκος» είχαν μαζέψει μόλις τρεις βαθμούς. Στα τέσσερα παιχνίδια του «Σάντσεθ Πιχουάν» μέσα στο 2023 η ομάδα του Σαμπαόλι μετρά το απόλυτο, 4Χ4 με κατά διαστήματα απολαυστικό ποδόσφαιρο.

Το σερί συνεχίστηκε σε βάρος της Μαγιόρκα, η οποία πριν καλά καλά το καταλάβει βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά. Γιούσεφ Εν Νεσίρι στο 28′ και Μπράιν Γκιλ στο 40ο λεπτό διαμόρφωσαν το 2-0, το οποίο έμελλε να μην αλλάξει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να διαχειρίζονται άψογα το υπέρ τους αποτέλεσμα και να μην απειλούνται ουσιαστικά σε κανένα σημείο από τη Μαγιόρκα του κόουτς Αγκίρε, η οποία προσγειώθηκε ανώμαλα στη… πραγματικότητα έξι μέρες (05/02) μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ (1-0).

Κάπως έτσι η Σεβίλλη αναρριχήθηκε στην 12η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, πλησιάζοντας την 10η Μαγιόρκα (28 βαθμούς) και συνεχίζοντας να παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με το 2022.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.