Ρομάριο: “Εγώ είμαι ο καλύτερος στη θέση μου, όχι ο Μέσι!” (vid)

Το σύμβολο της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας, ο Ρομάριο, λέει ότι θα επέλεγε τον εαυτό του αντί του Λιονέλ Μέσι, για να αναλάβει έναν εντυπωσιακό ρόλο σε οποιαδήποτε ομάδα, δηλώνοντας με τόλμη: «Είμαι ο καλύτερος».

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994, ήταν ένας από τους καλύτερους σκόρερ που έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο, όταν αγωνιζόταν στο απόγειο των δυνατοτήτων του, με 18 αξέχαστους μήνες που πέρασε στο “Καμπ Νου” δουλεύοντας υπό τον Γιόχαν Κρόιφ μεταξύ 1993 και 1995.

Ο Ρομάριο ονομάστηκε Παγκόσμιος Παίκτης της FIFA κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πετυχαίνοντας 30 γκολ σε 33 αγώνες στη La Liga τη σεζόν 1993-94 και εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό του, καλύτερη επιλογή στο Νο.9, από τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, τον Λιονέλ Μέσι.

Συγκεντρώνοντας την καλύτερη ενδεκάδα για το ESPN, ο Ρομάριο απάντησε όταν ρωτήθηκε να επιλέξει μεταξύ του ίδιου και του Μέσι: «Παίξαμε σε διαφορετικές θέσεις. Στη θέση του ο Μέσι είναι ο καλύτερος. Στη θέση μου, είμαι ο καλύτερος».
Ο Ρομάριο βοήθησε τη Βραζιλία να αποκτήσει δόξα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994, διεκδικώντας τις τιμές της Χρυσής Μπάλας στις Ηνωμένες Πολιτείες και πέτυχε 55 γκολ για τη χώρα του, σε 70 εμφανίσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.