Έλτσε – Βιγιαρεάλ 3-1: Βύθισε το «κίτρινο υποβρύχιο» για την πρώτη νίκη της σεζόν! (hls)

Η Έλτσε με χατ-τρικ του Πέρε Μίγια κατάπιαν τη Βιγιαρεάλ και πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν στην 20ή Αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν έκανε το καλύτερο φετινό της ματς και καταδίκασε το «κίτρινο υποβρύχιο» σε δεύτερη σερί ήττα.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Πόνσε να κλέβει ψηλά την μπάλα, να τροφοδοτεί τον Μπογιέ, και αυτόν να βγάζει τετ-α-τετ τον Μίγια, που πλάσαρε εύστοχα τον Ρέινα για το 1-0.

Η Βιγιαρεάλ ισορρόπησε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 23′ με ωραίο τελείωμα του Τζ. Μορένο μετά από υπέροχη πάσα του Μπαένα.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι επαναπαύθηκαν και στην τελευταία φάση του α’ μέρους, ο Πόνσε κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Κουένκα, με τον Μίγια να σκοράρει δεύτερη φορά από τη βούλα για το 2-1.

Η Έλτσε, ήταν κατά κράτος ανώτερη στο β’ μέρος και έχασε μεγάλες ευκαιρίες πριν κάνει το 3-1 στο 52′, με δεύτερο εύστοχο πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος σε ανατροπή από τον Μπαένα.

Ο σκόρερ του χατ-τρικ αποχώρησε αμέσως μετά με φορείο μετά από ένα χτύπημα στον ώμο, όμως η Έλτσε κράτησε άνετα το πολύτιμο πρώτο τρίποντο και θα μπορούσε να σκοράρει και άλλες φορές, με Πόνσε, Γονθάλεθ και Μπογιέ.

Έλτσε (Ματσίν): Μπαδία – Καρμόνα, Παλάσιος (46′ Γονθάλεθ), Ρόκο, Μαγκαγιάν, Κλερκ (71′ Μπλάνκο) – Μασκαρέλ, Γκουμπάου (86′ Βερδού) – Πόνσε (71′ Πόνσε), Μπογιέ, Μίγια (58′ Φιδέλ).
Βιγιαρεάλ (Σετιέν): Ρέινα – Φόιτ, Αλμπιόλ, Κουένκα, Μοχίκα – Καπού (62′ Κοκελάν), Παρέχο (77′ Νίνιο), Μπαένα (62′ Τριγκέρος) – Τσουκουέζε (90′ Κογιάδο), Μορένο, Πίνο (63′ Μοράλες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.