«Καθάρισε» ο Λαριβέι

Στις νίκες επέστρεψε η Θέλτα με το εντός έδρας 3-0 επί της Λεβάντε στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Στις νίκες επέστρεψε η Θέλτα με το εντός έδρας 3-0 επί της Λεβάντε στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Λαριβέι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ στο 27′ και το 83′.


Ο Άλεξ Λόπεθ στο 90′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της τέταρτης φετινής νίκης της ομάδας της Γαλικίας. Ο Νίκος Καράμπελας αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με τη Λεβάντε, η οποία έμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και ενδεχόμενη νίκη της Κόρδοβα επί της Σοσιεδάδ θα την αφήσει ουραγό.


Θέλτα (Μπερίσο): Σέρχιο Άλβαρεθ, Καμπράλ, Ούγο Μάγιο, Σέρχι Γκόμεθ, Ζόνι Κάστρο, Κρον Ντέλι, Ερνάντες (78′ Άλεξ Λόπεθ), Ράντοτζα, Λαριβέι (84′ Τσαρλς), Νολίτο, Σάντι Μίνα (68′ Μαντίντα)


Λεβάντε (Λούκας Αλκάραθ): Ντιέγο Μαρίνιο, Χουάνφραν Γκαρθία, Πέδρο Λόπεθ, Καράμπελας, Έκτορ Ρόδας, Ντιόπ, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ (72′ Σισοκό), Ρουμπέν Γκαρθία (46′ Τσουμέτρα), Ίβανσιτς, Νταβίδ Μπαράλ, Χοσέ Λουίς Μοράλες (46′ Βίκτορ Κασαδεσούς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.