Αντσελότι: «Ένα από τα καλύτερα φετινά μας ματς»

Ο Κάρλο Αντσελότι έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης, στην εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως ήταν μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις των «μερέχνες», παρά το γεγονός πως δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Ο έμπειρος προπονητής συμπλήρωσε πως η ομάδα του ήταν άτυχη και πως η σεζόν έχει ακόμα δρόμο, παρά το προβάδισμα της Μπαρτσελόνα.

Χαρακτηριστικά, ο Αντσελότι δήλωσε: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που παίξαμε αυτήν τη σεζόν. Δεν χάσαμε πολλά. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν έπαιξε ποτέ όπως ήθελε, πιέσαμε ψηλά, πιο ψηλά από το συνηθισμένο, τους ασκήσαμε πίεση, παίξαμε πολύ καλά με την μπάλα. Και φθάσαμε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ήμασταν άτυχοι. Θα έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς σε αυτό το πρώτο το μισό της σεζόν, σε σύγκριση με πέρυσι. Η Μπαρτσελόνα παίζει πολύ καλά, είναι αλήθεια, αλλά η σεζόν είναι ακόμη μεγάλη. Οι παίκτες μου προχωρούν, οι τραυματίες επιστρέφουν, οπότε έχουμε εμπιστοσύνη για τους επόμενους μήνες, είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αναζωπυρώσουμε την σπίθα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.