Χετάφε – Εσπανιόλ 1-2: Στη Μαδρίτη έσπασε η… κατάρα των Καταλανών (hls)

Μετά από τρεις μήνες χωρίς νίκη στη La Liga και δέκα χρόνια δίχως "τρίποντο" στην έδρα της Χετάφε, η Εσπανιόλ βρήκε το αντίδοτο στο… ξόρκι και έφυγε νικήτρια από τη Μαδρίτη, επικρατώντας 2-1 της τοπικής ομάδας σε παιχνίδι για τη 17η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μετά από τρεις μήνες χωρίς νίκη στη La Liga και δέκα χρόνια δίχως “τρίποντο” στην έδρα της Χετάφε, η Εσπανιόλ βρήκε το αντίδοτο στο… ξόρκι και έφυγε νικήτρια από τη Μαδρίτη, επικρατώντας 2-1 της τοπικής ομάδας σε παιχνίδι για τη 17η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

H τελευταία νίκη της Εσπανιόλ στη La Liga ήταν στις 16 Οκτωβρίου απέναντι στη Βαγιαδολίδ και η τελευταία επικράτηση των Καταλανών στην έδρα της Χετάφε το 2013! Κι όμως η ομάδα του Μαρτίνεθ με δύο υπέροχα γκολ των Χοσέλου και Πουάδο πήρε το “τρίποντο” και συνάμα μια μεγάλη βαθμολογική “ανάσα”.

Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό με μακρινό πλασέ του Χοσέλου, ενώ οι γηπεδούχοι “απάντησαν” με ένα εκπληκτικό σουτ του Ουνάλ στο 8ο λεπτό.

Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Πουάδο στο 62ο λεπτό με ατομική προσπάθεια.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Εσπανιόλ “ξεκόλλησε” από την επικίνδυνη ζώνη και “συγκατοικεί” πλέον με τη Χετάφε στη 14η θέση με 17 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.