Μπαρτσελόνα: H προτεραιότητα του Τσάβι

Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να απέχει πλέον μόλις ενάμιση μήνα, κάθε μέρα που περνά, οι εικασίες σχετικά με τα σχέδια της Μπαρτσελόνα, αρχίζουν να δημοσιοποιούνται ολοένα και περισσότερο.

Προχωρώντας προς τον χειμώνα, πιστεύεται ότι η απόκτηση ενός νέου δεξιού μπακ, είναι απόλυτη προτεραιότητα για τον Τσάβι, ενώ είναι πιθανό να προστεθεί και ένας νέος μέσος. Σύμφωνα με τη «SPORT», η Μπαρτσελόνα έχει εντοπίσει έως και πέντε πιθανούς στόχους για την ενίσχυση της θέσης του δεξιού μπακ.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι προτιμώμενες επιλογές στο «Camp Nou» είναι ο Χουάν Φόιτ της Βιγιαρεάλ και ο ο Μπενζαμέν Παβάρ της Μπάγερν Μονάχου. Πέρα από αυτούς, οι Καταλανοί κοιτάζουν επίσης τους Ντιόγκο Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βίλφριντ Σινγκό (Τορίνο) και Τζέρεμι Φρίμπονγκ (Μπάγερ Λεβερκούζεν).

Ο Φόιτ είναι ένας παίκτης που η Μπαρτσελόνα είχε στρέψει το βλέμμα της και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μια κίνηση φαινόταν πολύ πιθανή έως ότου ο Αργεντινός τραυματίστηκε, αναγκάζοντας την Μπαρτσελόνα να αλλάξει τα σχέδια της και να υπογράψει με τον Έκτορ Μπεγιερίν. Όμως ο άσος της Βιγιαρεάλ συνεχίζει να εμφανίζεται στα πλάνα των μπλαουγκράνα για τον Ιανουάριο και θεωρείται φαβορί, μαζί με τον Παβαρ της Μπάγερν Μονάχου.

Το συμβόλαιο του Γάλλου λήγει το 2024 και πιστεύεται ότι η τελική του απόφαση είναι να μην ανανεώσει. Σε ένα τέτοιο σενάριο, η Μπάγερν θα μπορούσε να αποφασίσει να τον πουλήσει, σε χαμηλότερη βέβαια τιμή από την πραγματική του αξία, πριν εισέλθει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του.
Ο Νταλότ έχει συνδεθεί έντονα με την Μπαρτσελόνα εδώ και αρκετό καιρό. Και ενώ το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λήγει το 2023, οι “κόκκινοι διάβολοι”, πρόκειται να ενεργοποιήσουν μονομερή επέκταση ενός έτους για να τον κρατήσουν στο σύλλογο για περισσότερο χρονικό διάστημα και να συζητήσουν μια νέα συμφωνία.

Όσο για τον Σίνγκο, βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με τον Νταλότ. Το συμβόλαιο του άσου της Τορίνο λήγει τον επόμενο χρόνο, αλλά ο ιταλικός σύλλογος έχει την επιλογή να το επεκτείνει για άλλους δώδεκα μήνες, κάτι που είναι πιθανό να κάνει, ώστε να προστατεύσει την αξία του.
Ο Φρίμπονγκ θα μπορούσε να είναι μια συναρπαστική επιλογή,με βάση και τα πεπραγμένα του μέσα τη σεζόν με τη Μπάγερ Λεβεκούζεν, με πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε 21 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το 2025 και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, θα μπορούσε να απαιτήσει μια μεγάλη αμοιβή για την πώληση του.

Λαμβάνοντας υπόψη το πώς ο Μπεγερίν δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα και το γεγονός ότι ο Σέρτζι Ρομπέρτο, “παλεύει” ξανά με θέματα φυσικής κατάστασης, ένας νέος δεξιός μπακ είναι αναγκαιότητα για την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε λοιπόν ποιον θα αποφασίσει να αποκτήσει τελικά ο σύλλογος της Καταλονίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.