Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Έλτσε 2-1: Φρούριο το «Θορίγια» (hls)

Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ κέρδισε την Έλτσε για την τρίτη σερί εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα, αφήνοντας την ουραγό χωρίς τρίποντο για 13ο σερί παιχνίδι από το ξεκίνημα της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν επικρατήσει πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το σκορ, καθώς πέρα από τα δύο γκολ των Χ. Σάντσεθ (40′) και Μέσα (46′) σε κρίσιμα χρονικά σημεία από ισάριθμες πάσες του Πλάτα, είχαν πολλές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ο τερματοφύλακας της Έλτσε, Μπαδία, την κράτησε στο παιχνίδι και η αλλαγή των φιλοξενούμενων Χοσάν μείωσε στο 63ο λεπτό από το πουθενά.

Η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει για δεύτερη φορά και η Βαγιαδολίδ κράτησε το τρίποντο μέχρι το τέλος, ενώ η Έλτσε οδεύει ολοταχώς προς τη δεύτερη κατηγορία.

Bαγιαδολίδ (Πατσέτα): Μασίπ – Ρόζα, Φερνάντεθ, Χ. Σάντσεθ (67′ Ελ Γιαμίκ), Εσκουδέρο (46′ Oλάθα) – Ι. Σάντσεθ (67′ Πέρεθ), Μέσα, Αγουάδο – Πλάτα (80′ Μόντσου), Λεόν (69′ Βάισμαν), Πλάνο.
Έλτσε (Αλμιρόν): Μπαδία – Ρόκο, Μπίγας (46′ Ν. Γονθάλεθ), Μασκαρέλ – Λιρόλα (87′ Ν. Φερνάντεθ), Κογιάδο (46′ Χοσάν), Γκουμπάου (20′ Γούτι), Κλερκ – Μίγια, Μπογιέ (62′ Πόνσε), Μορέντε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.