Κάντιθ-Εσπανιολ 2-2: Δεν “χ”άρηκε καμία τη ματσάρα (hls)


Στο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο υπήρχε μόνο η Κάντιθ που κρατούσε μπάλα σε ποσοστό άνω του 65% και προσπαθούσε να απειλήσει, την ώρα που η Εσπανιόλ δεν μπορούσε να αλλάξει τρεις πάσες.

Πάντως και η Κάντιθ δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με δύο μόλις τελικές στο 1ο λεπτό με τον Σομπρίνο και στο 21ο με τον Ερνάντεθ να μη βρίσκουν στόχο. Στο 41′ από πλάγιο του Ερνάντεθ δημιουργήθηκε σύγχυση στην καρδιά της άμυνας την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Τσουστ για να πετύχει το πρώτο φετινό εντός έδρας γκολ και δεύτερο συνολικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εσπανιόλ μπήκε με πιο επιθετική διάθεση και αφού έχασε την πρώτη της ευκαιρία στο ματς με την πρώτη της τελική την κεφαλιά του Καμπρέρα στο 50′ κατάφερε να ισοφαρίσει ένα λεπτό μετά. Ήταν μια προσπάθεια από αριστερά με εξαιρετική σέντρα του Ολιβάν και κεφαλιά του Χοσέλου στο δεύτερο δοκάρι.

Μάλιστα στο 55′ θα μπορούσε να πετύχει ολική αντροπή αν ο Λεντέσμα δεν έλεγε εντυπωσιακό “όχι” στον Πουάντο, ενώ στο 63′ οι δυο τους πρωταγωνίστησαν ξανά με νικητή και πάλι τον τερματοφύλακα της Κάντιθ.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 67′ όταν ο Εξπόζιτο βρήκε πανέμορφα με κάθετη πάσα τον Χοσέλου που τελείωσε υποδειγματικά τη φάση με μία επαφή για να κάνει το 1-2. Εκεί αφυπνίστηκε η Κάντιθ και έδειξε να έχει σφυγμό. Και βρήκε την ισοφάριση με τον Λούκας Πέρεθ, τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ στο 78ο λεπτό ύστερα από ασίστ του Εσπίνο από αριστερά.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.