Βαγεκάνο – Έλτσε 2-1 : Η μπάλα τιμωρεί (hls)

H Ράγιο με γκολ του Ουνάι Λόπεθ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων τιμώρησε σκληρά την Έλτσε η οποία ενάμισι λεπτό νωρίτερα σπατάλησε την σπουδαιότερη ευκαιρία της στο ματς. Νίκη 2-1 για την Ράγιο απέναντι στην Ουραγό.

Γκολ χωρίς να το περιμένεις

Η Βαγεκάνο πήρε από την αρχή του αγώνα την μπάλα στα πόδια της και ήταν αυτή που προσπαθούσε να δημιουργήσει αλλά σε μισή ώρα κατοχής έφτιαξε μόνο μια φάση.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν οργανωμένα μια φορά το κέντρο, κέρδισαν κόρνερ και ο Μπογέ σκόραρε με κεφαλιά, το πρώτο του γκολ μετά από 253 ημέρες για το 0-1 (32′).

Οι γηπεδούχοι σε σοκ, δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα αλλά όσο ξαφνικά δέχτηκαν γκολ άλλο τόσο ξαφνικά ισοφάρισαν. Ένα μακρινό σουτ του Καμέγιο, κόντραρε στον Φερνάντες και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1 (40′).

Έγκλημα και τιμωρία στις καθυστερήσεις

Μέχρι τις καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που αξίζει να θυμάται κανείς ήταν το σουτ του Ίσι που έδιωξε ο Μπαντία σε κόρνερ (74′) και τις επτά κίτρινες κάρτες που είδαν οι παθιασμένοι παίκτες της Έλτσε.

Στις καθυστερήσεις η Έλτσε έκανε το έγκλημα. Ο Τέτε Μορέντε έκλεψε την μπάλα έφτασε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα Ντιμιτριέβσκι αλλά πήγε να γίνει ήρωας και αντί να δώσει την μπάλα στον Πόνσε σούταρε άουτ (90+4).

Στην άλλη εστία ήρθε η τιμωρία. Σε φάση διαρκείας η απομάκρυνση του Φερνάντες κατέληξε στον Ουνάι Λόπεθ που εκτέλεσε τον Μπαντία για το τελικό 2-1.

Βαγεκάνο (4/4/1/1) : Ντιμιτριέβσκι – Μπάλιου, Λεζούν, Κατένα, Φραν – Ίσι, Όσκαρ (74′ Σις), Σάντι (63΄Ουνάι Λόπεθ), Άλβαρο (83′ Σάντσεθ) – Τρέχο (83′ Πόθο) – Καμέγιο (73′ Φαλκάο)

Έλτσε (5/3/2) : Μπαντία – Λιρόλα, Παλάσιος, Φερνάντες, Ντιέγκο (72′ Ρόκο), Κλερκ – Γκουμπάου, Γκούτι, Ντομίνγκος (56΄Μίγια) – Μπογέ (84′ Μορέντε), Μαρτί (73′ Πόνσε)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.