Ρεάλ Μαδρίτης: Κινείται νομικά για να προστατεύσει τον Βινίσιους

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά όσων αναφέρθηκαν στον Βινίσιους Τζούνιορ με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.

Η διοίκηση των «μερένχες» θέλει να δείξει με αυτό τον τρόπο τη στήριξή της στον Βραζιλιάνο παίκτη και παράλληλα να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως δε θα καθίσει με… σταυρωμένα χέρια, μπροστά σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Η ανακοίνωση της «Βασίλισσας» της Ευρώπης αναφέρει: «H Ρεάλ Μαδρίτης απορρίπτει κάθε είδους ρατσιστικής και ξενοφοβικής έκφρασης και συμπεριφοράς στο ποδόσφαιρο, στον αθλητισμό και στη ζωή γενικά, όπως τα σχόλια που έγιναν πριν από λίγες ώρες απέναντι στον παίκτη μας Βινίσιους Τζούνιορ. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δείξει την αγάπη της και τη στήριξή της στον Βινίσιους, έναν παίκτη που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο ως χαρά και σεβασμό. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο διαδεδομένο άθλημα στον πλανήτη και πρέπει να αποτελεί παράδειγμα αξιών. Το κλαμπ έχει δώσει οδηγίες στις νομικές της υπηρεσίας, ώστε να κινηθούν ενάντια σε όποιον χρησιμοποιεί ρατσιστικές εκφράσεις προς τους παίκτες μας».

Η σχετική ανακοίνωση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.