Λεγανές-Εϊμπάρ 2-1: Νίκη μετά από δύο δεκαετίες (hls)

Την πρώτη της νίκη στη Segunda Division σημείωσε η Λεγανές, η οποία επικράτησε μετά από 21 χρόνια στο "Μπουτάρκε" της Εϊμπάρ με 2-1.

Χρειάστηκε να περάσουν 21 ολόκληρα χρόνια για να κερδίσει η Λεγανές εντός έδρας την Εϊμπάρ, που ήταν αήττητη στα τελευταία 13 παιχνίδια με 8 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν 2-1 των Βάσκων σε ένα επεισοδιακό ματς, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες στο 42′ λόγω αποβολής του Κορέα. Στην επόμενη φάση, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Νιόμ να σκοράρει σε κενή εστία μετά το δοκάρι του Φέντε Βίκο.

Το δεύτερο ημίχρονο πέρασε χωρίς κάτι το αξιόλογο, μέχρι το 90′. Σημείο στο οποίο ο Ρουμπέν Πάρδο έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Αρνάιθ για το 2-0 με ωραίο πλασέ.

Η Εϊμπάρ αντέδρασε και στο 92′ από σέντρα του Ακέτσε, ο Νολασκοάιν μείωσε σε 2-1 με σουτ στην κίνηση πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Βάσκων.

Στο 93′, η ομάδα του Γκαριτάνο έφτασε στην ισοφάριση με αυτογκόλ του Σάενθ, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Στόιτσκοφ στον Σισέ με την Λεγανές να παίρνει με μπόλικο άγχος στο φινάλε την πρώτη της νίκη στη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.