Θέλτα-Κάδιθ 3-0: Ένα ακόμη σόου του Άσπας! (hls)

Ο 35χρονος αρχισκόρερ της Θέλτα και του ισπανικού πρωταθλήματος πλέον, πέτυχε τα 2 από 3 γκολ της ομάδας του, η οποία χρειάστηκε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο για να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη της.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ιάγο Άσπας, η Θέλτα βελτιώνοντας την εικόνα της κατά πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε με 3-0 την απογοητευτική Κάδιθ, η οποία παραμένει χωρίς βαθμό αλλά και χωρίς γκολ ύστερα από 4 αγωνιστικές στη La Liga.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερο του τρέχοντος πρωταθλήματος αφού οι δύο ομάδες είχαν μόλις 8 επιθετικές προσπάθειες.

Το δεύτερο μέρος όμως ήταν μια διαφορετική υπόθεση, με τον Κοουδέτ να τοποθετεί στον αγωνιστικό χώρο τον νεαποκτηθέντα Στραν Λάρσεν και τον Βέιγα, παίκτες που βοήθησαν στην άνοδο της Θέλτα.

Ο Άσπας άνοιξε το σκορ στο 56′ με τον Όσκαρ Ροδρίγες στο 62′ να σημειώνει το 2-0 ύστερα από υπέροχη ομαδική προσπάθεια με τον 35χρονο να κλείνει το σκορ στο 76′ με το 5ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Οι “Θελέστες” έχουν 7 βαθμούς με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους ενώ ο σύλλογος της Ανδαλούσιας παραμένει ουραγός με το απόλυτο 0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.