Αντσελότι: «Βαριά η φανέλα της Ρεάλ, επηράσε τους “νέους”»


Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε ευδιάθετος στο τέλος του αγώνα με την Αλμερία στη συνέντευξη Τύπου, από τους τρεις βαθμούς που πήρε εκτός έδρας η Ρεάλ Μαδρίτης με ανατροπή 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, μας έκλεισαν και μετά το παιχνίδι ήταν περίπλοκο, δεν είχαμε τη φρεσκάδα να παίξουμε με ταχύτητα μπροστά, ήταν καλά οργανωμένοι πίσω, σουτάραμε πολύ αλλά δυσκολευτήκαμε να ανοίξουμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πιο κουρασμένοι και είχαμε περισσότερο έλεγχο και περισσότερες ευκαιρίες», ήταν το πρώτο σχόλιό του μετά το τέλος του αγώνα.

Για το γεγονός ότι ο Αλάμπα κι όχι ο Μπενζεμά ή ο Κρόος εκτέλεσε το φάουλ: «Αυτοί που έπρεπε να εκτελέσουν το φάουλ ήταν ο Μπενζεμά ή ο Τόνι… Αλλά ο Αλάμπα μπήκε και το εκτέλεσε πολύ καλά. Ο Νταβίντ είπε [στον Μεντί] να βγει γρήγορα, γιατί θα το εκτελούσε. Δεν είναι εύκολο, να πεις στον Μπενζεμά και τον Τόνι να μην σουτάρουν… Είναι αστείο».

Για το πως έπαιξαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ανέφερε: «Ο Ρούντιγκερ έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι, έχει μεγάλη εμπειρία. Οι νέοι έπαιξαν όπως συνήθως. Για αυτό που κάνουν στην προπόνηση, τους αξίζει να παίξουν. Αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο το παιχνίδι βάρυνε λίγο. Έδειξαν την ποιότητα που φαίνεται στην προπόνηση, είναι φυσιολογικό, είναι πολύ νέοι και η φανέλα είναι βαριά. Είναι ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε και το πληρώνουμε με ευχαρίστηση γιατί είναι πολύ καλοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.