Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι θα αποσυρθεί το 2024 από τους πάγκους!

Μια κρίσιμη απόφαση πήρε ο Κάρλος Αντσελότι για την καριέρα του, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης θα αποσυρθεί από τον πάγκους το 2024.

Ο Κάρλος Αντσελότι σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ιl messangero», ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα αποσυρθεί από τους πάγκους. Μάλιστα ο Ιταλός προπονητής αποκάλυψε ότι ύστερα από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τους «μπλανκός» θα αποχαιρετήσει την ενεργό δράση. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το 2024.

«Αυτή η φάση στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κλείσει την καριέρα μου. Μετά θα αποσυρθώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου. Είναι λογικό να βάζεις τη λέξη ”τέλος” μετά από αυτή την εμπειρία», δηλωσε αρχικά ο “Don Carlos” και στη συνέχεια πρόσθεσε για το προσωπικό του απολογισμό: «24 τίτλοι στην καριέρα μου; Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι λογαριασμοί δεν έχουν σημασία για μένα. Θα τους κάνω στο τέλος, όταν μια ισορροπία θα έχει περισσότερο νόημα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση, μου αρέσει η καθημερινή δουλειά. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια προτεραιότητές μου ήταν η τακτική, τώρα επικεντρώνομαι στις ανθρώπινες σχέσεις, στη γνωριμία με τους ανθρώπους και τις νέες γενιές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.