Ρεάλ Μαδρίτης: Στάθηκε στην απουσία του Μπενζεμά ο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως η απουσία του Καρίμ Μπενζεμά από το φιλικό με την Μπαρτσελόνα ήταν καταλυτική για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως ο Γάλλος επιθετικός είναι παίκτης βαρόμετρο για τη “βασίλισσα” της Ευρώπης. Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του, παρά την ήττα 1-0.

Αρχικά, ο Αντσελότι δήλωσε: “Ήταν καλό παιχνίδι, με καλή ένταση, ειδικά το πρώτο ημίχρονο. Προσπάθησα να βάλω τα νέα πρόσωπα ώστε να προσαρμοστούν στο παιχνίδι της ομάδας. Ήταν ένα ισόπαλο παιχνίδι. Προσπάθησα να δώσω σε όλους λεπτά λόγω της φυσικής τους κατάστασης. Μου άρεσε το παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Yποφέραμε λίγο ξεκινώντας από πίσω. Είναι ξεκάθαρο ότι όταν βάζεις τους Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς είναι πιο εύκολο, αλλά ήθελα να αφήσω τους νέους να μπουν. Αμυντικά έπαιξαν πολύ καλά, αλλά ήταν η πρώτη φορά έπαιξαν μαζί. Μου άρεσε πολύ στο πλάι. Δεν είμαι τρελός και ξέρω ότι δεν είναι η θέση του, αλλά είναι πολύ έξυπνος. Μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση ή να αλλάξει θέση με τον Αλάμπα”.

Τέλος, ο προπονητής των “μερένχες” αναφέρθηκε και στην απουσία του Μπενζεμά: “Ειναι ο καλύτερος στον κόσμο και είναι ξεκάθαρο ότι όταν δεν είναι εκεί κάτι μας λείπει. Κόντρα στην Αμέρικα θα παίξει 45 λεπτά και θα παίξει περισσότερα στις 30 του μήνα, εκεί όπου θα δοκιμάσω την ομάδα που θα παίξει στο Σούπερ Καπ. Δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τον Καρίμ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.