Λαπόρτα: «Δεν τελείωσαν οι μεταγραφές»

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να ενισχύσει την άμυνά της στη μεταγραφική αγορά, αφού ο πρόεδρος της ομάδας Ζοάν Λαπόρτα κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη που έδωσε με Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Οι Καταλανοί έχουν κάνει αρκετές και σημαντικές προσθήκες (Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν (Τσέλσι), Κεσιέ (Μίλαν) – ελεύθεροι), Ραφίνια (Λιντς), ανανέωσε ο Ντεμπελέ, ενώ τελευταίος προστέθηκε ο Πολωνός που αποχώρησε από το Μόναχο. Σε μια συνέντευξη με τον Χρίστο Στόϊτσκοφ για το TUDN κατά τη διάρκεια της περιοδείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Λαπόρτα είπε ότι η ”επιχείρησή” τους δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

«Τώρα θα δουλέψουμε στην άμυνα», είπε ο Λαπόρτα. «Ο Τσάβι μας έχει προσανατολίσει με μια σειρά παικτών και ελπίζω ότι οι Καταλανοί θα έχουν νέες χαρές, γιατί στους Καταλανούς αρέσει ο Λεβαντόφσκι. Αυτή η ομάδα σου δίνει εγγύηση δουλειάς, σου δίνει εγγύηση ότι οι παίκτες έχουν ένα προφίλ που πεινάει και προσπαθούμε να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον. «Ο Τσάβι ξέρει τι θέλουν οι οπαδοί, ώστε όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο να περνάμε καλά και να βλέπουμε αυτό το αυθεντικό στυλ, παίζοντας ποδόσφαιρο με τη μέγιστη έκφραση και επίσης με γκολ. «Πίεση, κατοχή, έλεγχος της μπάλας, όλα αυτά ο Τσάβι θέλει να τα εφαρμόσει στη μέγιστη έκφρασή τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.