Μπαρτσελόνα: Μετά τον Λεβαντόφσκι ποιος;

Τα Χριστούγεννα σίγουρα ήρθαν νωρίς φέτος για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, καθώς είδαν την ομάδα τους να αποκτάει τον Ραφίνια, να δίνει νέο συμβόλαιο στον Ουσμάν Ντεμπελέ μέσα στην εβδομάδα και να προσθέτει επισήμως το Σάββατο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο ρόστερ της.

Πράγματι, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου κατέληξαν σε συμφωνία για τον 33χρονο επιθετικό, με τη μεταγραφή του διεθνή Πολωνού διεθνή να οριστικοποιείται το Σάββατο.

Με τη συμφωνία για τον Λεβαντόφσκι να έχει ολοκληρωθεί, η Μπαρτσελόνα θα στρέψει τώρα την πλήρη προσοχή της στην απόκτηση του Ζiλ Κουντέ από τη Σεβίλλη. Ο 23χρονος Γάλλος διεθνής είναι ο κορυφαίος στόχος του Τσάβι για την άμυνα, καθώς ο προπονητής της Μπαρτσελόνα προσπαθεί να κάνει την πίσω γραμμή του αδιαπέραστη ενόψει της επερχόμενης σεζόν.

Παρόλο που έφτασε ο Αντρέας Κρίστενσεν, δεν είχε καταφέρει ο Δανός να πάρει θέση βασικού στην Τσέλσι και σε 6 σεζόν στο Λονδίνο, μέτρησε μόλις 93 παιχνίδια πρωταθλήματος. Επίσης παραμένουν αμφιβολίες για τη «μακροζωία» του Ζεράρ Πικέ λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ και ο Έρικ Γκαρθία, δεν ενθουσίασε στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα.

Έτσι λοιπόν ο Τσάβι θεωρεί επιτακτική ανάγκη την απόκτηση του Γάλλου στόπερ, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει μια τρομερή συνεργασία με τον Ρόναλντ Αραούχο στην καρδιά της άμυνας. Η Σεβίλλη γνωρίζει ότι ο 23χρονος πρόκειται να φύγει αυτό το καλοκαίρι αφού έβγαλε τη φανέλα του από το επίσημο κατάστημά της. Το μόνο θέμα για τους «μπλαουγκράνα» είναι η αποτίμηση των 60 εκατομμυρίων ευρώ του Κούντε.

Ωστόσο, πρόσφατα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι μαζί με τα χρήματα η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να δώσει ως αντάλλαγμα και τον Μέμφις Ντεπάι και μένει να δούμε αν οι Ανδαλουσιάνοι δεχτούν μια τέτοια πρόταση. Έχοντας κλείσει συμφωνίες με τους Ραφίνια και Λεβαντόφσκι κάτω από δύσκολες συνθήκες, περιμένουμε ότι η Μπαρτσελόνα θα αποκτήσει τον Κουντέ την επόμενη εβδομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.