Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι “παίζει ρέστα” για τον Ντεμπελέ

Ο Τσάβι Ερνάντες δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια παραμονής του Ουσμάν Ντεμπελέ στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Τσάβι Ερνάντες δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια παραμονής του Ουσμάν Ντεμπελέ στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Μάλιστα, ζήτησε ήδη απ’ τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» να κάνουν μία τελευταία προσπάθεια για να τα βρουν με την πλευρά του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα.
Αν και απέρριψε και τις τρεις προτάσεις ανανέωσης που του είχαν κατατεθεί, ο 25χρονος επιθετικός δείχνει το τελευταίο διάστημα να έχει κάνει μία μικρή… στροφή, αλλάζοντας τις σκέψεις του όσον αφορά την προοπτική παραμονή του στην «Μπάρτσα».
Σ’ όλο αυτό έπαιξε ρόλο βεβαίως και ο καταπληκτικός β’ γύρος που έκανε την περασμένη σεζόν με 13 ασίστ και βασική παρουσία στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, αλλά και η σταδιακή απόσυρση του ενδιαφέροντος για το πρόσωπό του απ’ τις Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο ατζέντης του επιμένει πως για να καθίσει ξανά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θα πρέπει να κατατεθεί ένα συμβόλαιο με πολύ καλύτερες αποδοχές προς τον πελάτη του.
Ο δε Τσάβι απ’ την πλευρά του, σε επικοινωνία που είχε με τα στελέχη της διοίκησης της Μπαρτσελόνα τους ξεκαθάρισε πως η παραμονή του Ντεμπελέ θα μπορούσε να είναι πολύ πιο οικονομική απ’ την εύρεση του αντικαταστάτη του σε περιπτώσεις πολύ δαπανηρές σαν αυτή του Ραφίνια, για τον οποίο η Λιντς αξιώνει 60 εκατ. ευρώ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει άλλη μία προσπάθεια για να βρεθεί η «χρυσή τομή» σε συνάντηση που θα έχει ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Ματέου Αλεμάνι με τον ατζέντη του Ντεμπελέ, υπό την πίεση του Τσάβι και στις δύο πλευρές για να υπάρξει ετούτη τη φορά συμφωνία…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.