Απίθανο: O Μπέιλ… αυτοπροτάθηκε στην Χετάφε!

Στο χέρι των ανθρώπων της Χετάφε είναι η απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς ο Ουαλός σταρ… αυτοπροτάθηκε στον μαδριλένικο σύλλογο!

Στο χέρι των ανθρώπων της Χετάφε είναι η απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς ο Ουαλός σταρ… αυτοπροτάθηκε στον μαδριλένικο σύλλογο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Μπέιλ είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Χετάφε, Άνχελ Τόρες για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στην ομάδα που βρίσκεται στα προάστια της Μαδρίτης. Και υπάρχει εξήγηση! Ο Ουαλός θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη, καθώς είναι ικανοποιημένος με τη ζωή του στην ισπανική πρωτεύουσα, ενώ επιθυμεί να αγωνιστεί σε μια ομάδα, στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι το οικονομικό για τη Χετάφε, αφού οι Μαδριλένοι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δώσουν συμβόλαιο 12 εκ. ευρώ ετησίως στον Μπέιλ. Στην περίπτωση που ο έμπειρος επιθετικός ρίξει αισθητά τις οικονομικές του απαιτήσεις, τότε η Χετάφε θα προχωρούσε τις διαδικασίες, καθώς είναι και επιθυμία του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες η απόκτηση ενός παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά, όπως ο Γκάρεθ Μπέιλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.