Ξέσπασμα Γκατούζο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμποδίσει την δουλειά μου με αναληθείς κατηγορίες»

Oι οπαδοί της Βαλένθια δεν θέλουν τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της ομάδας, καθώς τον κατηγορούν ως ρατσιστή και ο Ιταλός τεχνικός «ξέσπασε» με δηλώσεις του στη Gazzetta dello Sport.

Η Βαλένθια έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τζενάρο Γκατούζο έτσι ώστε ο Ιταλός πρώην κόουτς του ΟΦΗ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «νυχτερίδων».

Οι οπαδοί της ομάδας έχουν όμως διαφορετική άποψη! Συγκεκριμένα θέλουν να «χαλάσουν» την συμφωνία καθώς τον κατηγορούν για ρατσιστικές απόψεις. Μένει να φανεί ποια άποψη θα επικρατήσει αλλά για την ώρα το hashtag «#noagattuso» στο Twitter βρίσκεται στο επίκεντρο των τάσεων.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού κόουτς στην Gazzetta dello Sport: 

«Η ιστορία μιλάει από μόνη της. Είμαι ρατσιστής; Είμαι ομοφοβικός; Είμαι ξενοφοβικός; Είμαι σεξιστής; Έχουμε τρελαθεί; Είναι ώρα να ηρεμήσετε. Είμαι ρατσιστής; Τότε γιατί πήρα τον Μπακαγιόκο όταν ήμουν στη Νάπολι; Δεν είχα ποτέ τίποτα εναντίον μαύρων παικτών, πολλοί από τους οποίους ήταν συμπαίκτες και φίλοι μου. Έχω χτίσει την καριέρα μου με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και ιδρώτα. Κανείς δεν μου έχει χάρισε τίποτα. Και δεν θα επιτρέψω πλέον σε κανέναν, με αυτές τις τρομερές και αναληθείς κατηγορίες να εμποδίσει τη δουλειά μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.