Ίσκο: Σνομπάρει Μίλαν, Ρόμα και προτιμά La Liga

Ο Ίσκο είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ενώ η Ρόμα και η Μίλαν ενδιαφέρονται, θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Ο 30χρονος μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μάλαγα το 2013 και κέρδισε 19 τρόπαια. Τη σεζόν που πέρασε έκανε μόνο 17 αγωνιστικές εμφανίσεις, περισσότερο ως αλλαγή, σημειώνοντας δύο γκολ. Η Μίλαν είχε ενδιαφερθεί για το παρελθόν και η Ρόμα φαίνεται να είναι πιο αποφασισμένη να τον φέρει αυτό το καλοκαίρι ως ελεύθερο για να συνεργαστεί ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ισπανική αθλητική εφημερίδα Diario AS, ο Ίσκο έχει εκφράσει την προτίμηση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, αφού δεν έφυγε ποτέ από την πατρίδα του. Ξεκίνησε από την ακαδημία της Βαλένθια, μετακόμισε στη Μάλαγα το 2011 και στη συνέχεια στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2013. Μεταξύ των άλλων ανησυχιών για πρόταση της Ρόμα είναι ότι δεν είναι στο Champions League, έχοντας προκριθεί στο Europa League και κέρδισε την εναρκτήρια έκδοση του Conference League. Η προσφορά της Ρόμα εξαρτάται επίσης από το αν ο Χένριχ Μχιταριάν θα συμφωνήσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του ή θα αποφασίσει να αποχωρήσει για μια νέα εμπειρία στην Ίντερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.