Μπαρτσελόνα : Εκνευρισμένοι οι εκπρόσωποι του Γκάβι

Ένταση στις σχέσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα Τζοάν Λαπόρτα και των εκπροσώπων του Γκάβι. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δυσκολεύει καθημερινά.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζοάν Λαπόρτα, σε ραδιοφωνική συνέντευξη, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την καθυστερηση που υπάρχει στην ανανέωση της συνεργασιας με τον νεαρό κεντρικό μέσο Γκάβι.

Ο Λαπόρτα μάλιστα μίλησε συγκεκριμένα για τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή Ίβαν ντε λα Πένια λέγοντας πως : “Έχει την πρόταση μας στα χέρια του εδώ και αρκετό καιρό. Δεν έχουμε ενημέρωση αν την έχει αποδεχτεί ο παίκτης ή όχι. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Ντε λα Πένια κάνει κάποιες συγκρίσεις και ο ίδιος δεν την δέχεται”.

Από την πλευρά του παίκτη ο Ντε Λα Πένια αναφέρει ότι υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές προ δύο εβδομάδων και ότι αναφέρθηκε σε αυτήν ότι θα υπάρξει νέα πρόταση της Μπαρτσελόνα που θα έχει βελτιωμένους οικονομικούς όρους και συγκεκριμένη χρονική διάρκεια συμβολαίου. Αυτά δεν εχουν γίνει ακόμα σύμφωνα με τον Ντε Λα Πένια.

Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή εχουν εκνευριστεί με την τελευταία συνέντευξη του Λαπόρτα όμως συνεχίζουν να δηλώνουν ότι περιμένουν ακόμη την νέα πρόταση γιατί ο πελάτης τους δεν θέλει να φύγει από τον σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!