Μπιλμπάο : Αποχωρεί ο Μαρθελινο

Ο προπονητής της Μπιλμπάο, Μαρθελίνο δήλωσε πως αποχωρεί από τον σύλλογο καθώς θεωρεί πως ήρθε η ώρα να κλείσει αυτό το κεφάλαιο.

Ο 56χρονος προπονητής της Μπιλμπάο, Μαρθελίνο δήλωσε πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά από ενάμισι χρόνο στον πάγκο.

“Η Μπιλμπάο πηγαίνει αρκετά καλύτερα από ότι περίμεναν πολλοί. Κάναμε μια ανάλυση με τους συνεργάτες μου, είδαμε τα θετικά και τα αρνητικά και αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος σε μια ωραία ιστορία. Ήταν μια ωραία μάχη, όχι πόλεμος, η καρδιά μου λεει να μείνω αλλά το μυαλό λέει να φύγω”.

Με τον Μαρθελίνο η Μπιλμπάο κατέκτησε το Σούπερ Καπ το 2021 ενώ μετά την δέκατη θέση πέρσι φέτος τερμάτισε στην όγδοη και δεν κατάφερε να πάρει Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

“Αν αυτοί που μας προσέλαβαν και μας άφηναν να δουλέψουμε με απόλυτη ελευθερία συνέχιζαν στον σύλλογο θα δεχόμασταν την πρόταση ανανέωσης γιατί θα είχαμε την εμπιστοσύνη τους για το πρότζεκτ που θέλουμε να χτίσουμε. Αυτή την στιγμή όμως η ομάδα δεν μας δείχνει την εμπιστοσύνη που αναζητούμε για να χτίσουμε κάτι μακροπρόθεσμα. Όταν θέλεις και πιστεύεις, τότε η βελτίωση θα έρθει”.

Ο Μαρθελίνο μέτρησε 75 ματς στον πάγκο των Βάσκων και νίκησε στο 387% των αγώνων του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.