Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρ. 1-2 : Ποτέ κάτω από την τρίτη θέση ο Σιμεόνε (hls)

Για δέκατη σεζόν στην σειρά η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας της Λα Λίγκα. Τα κατάφερε με το 2-1 στην έδρα της Ευρωπαίας Σοσιεδάδ.

Από ένα καλό ημίχρονο για κάθε ομάδα. Η Σοσιεδάδ καλύτερη στο πρώτο είχε τρεις καλές στιγμές αλλά σε όλες ο Ραφίνια ηταν άστοχος. Σημαντικότερες το δοκάρι στο 30ο λεπτό και το χαμένο τετ-α-τετ στο 44ο λεπτό.

Η Ατλέτικο καλύτερη και πιο αποτελεσματική στο δεύτερο. Είχε δοκάρι με τον Κούνια (46′) και προηγήθηκε με φοβερό σουτ του Ντε Πολ (51′). Συνέχισε την πίεση και ο Κορέα πέτυχε δεύτερο γκολ έξι λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Λίγο πριν το τέλος ο Γκουρίδι μείωσε στο τελικό 2-1 (90+2) αλλά η Σοσιεδάδ αν και είχε μια δυο στημένες μπάλες δεν εφτιαξε άλλη σπουδαία ευκαιρία.

Η Ατλέτικο με την νίκη της κράτησε την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Σοσιεδάδ θα παίξει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Σοσιεδάδ (4/4/2) : Ρεμίρο – Γκοροσάμπελ (71′ Θαλδούα), Ελουστόντο, Λε Νορμάν, Ρίκο – Μερίνο, Θουμπιμέντι, Ιλαραμέντι (81′ Γκουρίδι), Ραφίνια (63′ Γιανουζάι) – Σέρλοτ (71′ Τζουαρά), Ισάκ (63′ Πόρτου)

Ατλέτικο Μαδρ. (3/5/2) : Όμπλακ – Σάβιτς, Φελίπε, Ρεϊνίλντο – Γιορέντε, Κόκε, Κοντόγκμπια, Ντε Πολ (86′ Λεμάρ), Καράσκο – Γκριεζμάν (86′ Σουάρες), Κούνια (63′ Κορέα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.