Θέλτα-Έλτσε 1-0: Οριακή ήττα με πρωταγωνιστή τον Κασίγια (hls)

Πολύ καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η Θέλτα επιβλήθηκε 1-0 στο "Μπαλαϊδος" της Έλτσε, προσπέρασε τη Βαλένθια και είναι τώρα εκείνη στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Ένα από τα λίγα κίνητρα που είχε το ματς της Θέλτα με την Έλτσε ήταν αν θα μπορούσε να αυξήσει τον αριθμό των 18 τερμάτων που έχει πετύχει ο αρχηγός της ομάδας του Βίγκο, ο Ιάγο Άσπας. Ήταν μια ευνοϊκή περίσταση λόγω της μικρής σημασίας του αγώνα, ωστόσο ο Γαλικιανός επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει, κυρίως λόγω του Κίκο Κασίγια που σε τέσσερις περιπτώσεις νίκησε τον 2ο σκόρερ της La Liga.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

H Θέλτα πήρε τη νίκη με το γρήγορο γκολ του Ντένις Σουάρεθ στο 10ο λεπτό, μετά την ασίστ του Άσπας. ο 28χρονος μέσος πανηγύρισε φιλώντας το σήμα της ομάδας του στη φανέλα και οι οπαδοί αντέδρασαν με το άσμα που αντηχούσε στον Μπαλαϊδός στα τελευταία παιχνίδια: «Ντένις, μείνε». Δεν εξαρτάται όμως από τον ίδιο, ούτε από τον προπονητή, ούτε από τους συμπαίκτες του. Εξαρτάται από τον σύλλογο που φαίνεται ότι αποφάσισε να ξεφορτωθεί τον ποδοσφαιριστή. Η Έλτσε έμεινε για 4ο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την ομα΄δα ο Φρανθίσκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.