Μπέτις-Γρανάδα 2-0: Νίκη με διπλό Χούανμι (hls)

Η Μπέτις στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν επικράτησε με 2-0 της Γρανάδας που δεν έχει εξασφαλίσει την σωτηρία της.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χουάνμι που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, η Μπέτις νίκησε τη Γρανάδα αλλά δε μπορεί να ελπίζει σε κάτι παραπάνω από το Europa League καθώς την ίδια ώρα η Σεβίλλη πήρε βαθμό στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης και εξασφάλισε το εισιτήριο του Champions League.

Το σκορ άνοιξε ο πρωταγωνιστής του αγώνα στο 14ο λεπτό με υπέροχο πλασέ ύστερα από εξίσου υπέροχη πάσα του Κανάλες. Ο ίδιος παίκτης στο 88′ “κλείδωσε” και τη νίκη κινούμενος για μια ακόμα φορά στην πλάτη της άμυνας της Γρανάδας και δεχόμενος άλλη μια υπέροχη ασίστ αυτή τη φορά από τον Ρόντρι.

Η Γρανάδσα είχε δοκάρι με τον Κίνι και αρκετές καλές στιγμές κυρίως με τον Σουάρες και τον Μόλίνα αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει με το Καράνκα στον πάγκο και καλείται πλέον την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με την Εσπανιόλ να κερδίσει ώστε να εξασφαλίσει τη σωτηρία της καθώς νιώθει καυτή την ανάσα της Κάντιθ και της Μαγιόρκα που είναι από κάτω.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.