Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι τα γυρίζει για τον Χάαλαντ

Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως προτιμάει την ομάδα που τον πήγε στον τελικό του Champions League, από τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Ιταλός τεχνικός τα γύρισε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νορβηγού επιθετικού στη Μάντσεστερ Σίτι, αν και το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν στη μεταγραφική του λίστα. Ο Αντσελότι τόνισε πως εμπιστεύεται την ομάδα που έχει τώρα στη διάθεσή του και πως η φετινή σεζόν ήταν εύκολη για τον ίδιο.

Χαρακτηριστικά, ο Αντσελότι δήλωσε αρχικά: “Παρακολούθησα το ματς της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα ως οπαδός και ως αναλυτής. Περισσότερο ως αναλυτής πάντως. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη Λίβερπουλ. Εγώ την ξέρω καλά επειδή την έχουμε αντιμετωπίσει τέσσερα χρόνια πριν τουλάχιστον δύο φορές, με τη Νάπολι, με την Έβερτον, αλλά και σε φιλικά. Εκείνοι γνωρίζονται πολύ καλά τόσο εμένα όσο και τη Ρεάλ. Για αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν μυστικά. Θα προετοιμαστούμε καλά, με τη μέγιστη ηρεμία”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Είναι ένας μεγάλος παίκτης και η Σίτι είναι μία μεγάλη ομάδα. Εγώ προτιμώ όμως την ομάδα μου, που μου έφερε να απολαμβάνω έναν ακόμα τελικό Champions League. Η σεζόν ήταν εύκολη λόγω της σχέσης μου με τους παίκτες. Εδώ υπάρχουν παίκτες που έχουν κατακτήσει τέσσερα Champions League, τους λέω πως θα κάτσουν στον πάγκο και μου λένε “ουδέν πρόβλημα μίστερ””.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.