Αλαβές – Εσπανιόλ 2-1: Ελπίζει στο θαύμα

Η Αλαβές νίκησε στον πρώτο τελικό την Εσπανιόλ που έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ερέρα.

Η Αλαβές μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Ντε Λα Φουέντε να εκμεταλλεύεται το λάθος του Καλέρο στην άμυνα της Εσπανιόλ (1-0, 7ο λεπτό). Καταπληκτικός ο ρυθμός με τους Βάσκους να ψάχνουν δεύτερο γκολ και τον Εσκαλάντε να σπαταλά μοναδική ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Η Εσπανιόλ εμφανίστηκε στο 11ο λεπτό με τον Ραούλ Ντε Τομάς να κερδίζει πέναλτι από το μαρκάρισμα του Τενάλια και να φτάνει τα 16 γκολ στη La Liga (1-1, 14o λεπτό). Μέχρι να ολοκληρωθεί το ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν το προβάδισμα με τους Λόπεθ και Πατσέκο να πραγματοποιούν σημαντικές επεμβάσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Αλαβές καθώς ο Ερέρα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Εσπανιόλ με δέκα παίκτες. Η Αλαβές είχε την πρωτοβουλία και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη μέχρι την επόμενη με το γκολ του Εκαλάντε που έφτασε τα πέντε στο πρωτάθλημα ερχόμενος το χειμώνα από τη Λάτσιο (2-1, 59ο λεπτό).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.