Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης 1-0: “Αφεντικό” απέναντι στους παγκίτες της Βασίλισσας (hls)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 8 ανεπιτυχή αποτελέσματα με τη συμπολίτισσα, νίκησε 1-0 την "αλλαγμένη" Βασίλισσα και ξέφυγε με 6 βαθμούς από την 5η Μπέτις

Η Ατλέτικο μπήκε με φούρια από το ξεκίνημα και στο πρώτο 8λεπτο είχε ήδη 3 ευκαιρίες με Κοντογκμπιά, Κορέα και Καράσκο να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον πρωτάρη Λούνιν. Στο 30′ τους μιμήθηκε και ο Κούνια, με την Ρεάλ που είχε πειραματική ενδεκάδα να μην καταφέρνει καν να κυκλοφορήσει μπάλα.

Στο 38′ ο VAR είδε ανατροπή στη μονομαχία Βαγέχο-Κούνια και ο Καράσκο 2λεπτά αργότερα δε λάθεψε από την άσπρη βούλα, γράφοντας το 1-0. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 45′ για να απειλήσει η Ρεάλ με τον Κρος και στο δεύτερο των καθυστερήσεων για να χάσει τετ α τετ με τον Γιόβιτς.

Ο Σέρβος που είδε ενδεκάδα λόγω τραυματισμού στην προθέρμανση του Ντίας, απείλησε στο 50′ χωρίς επιτυχία. Ο Αντσελότι σιγά σιγά έφερνε βασικούς στο ματς και η Ρεάλ κέρδιζε μέτρα. Ο Βαλβέρδε είχε 2 ωραία σουτ στο 68′ και το 70′, ενώ ο Γκριεζμάν που ήρθε από τον πάγκο στο 73′ και το 76′ έχασε τεράστιες ευκαιρίες να κλειδώσει το ματς.

Το ίδιο έκανε και ο Καράσκο που μπήκε με δύναμη στην περιοχή στο 77′, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Όμπλακ απέδειξε γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Στο 84′ και το 88′ είχε φανταστικές αντιδράσεις στα σουτ των Ασένσιο και Βαλβέρδε κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Τελευταία φάση για την Ρεάλ στο 88′ όταν ο Νάτσο από τη μικρή περιοχή έπιασε την κεφαλιά, έξω.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.